IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen aL-yazmaLi

Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2023, 12:44   #1
Standart Tuğçe Tayfur'dan başörtüsü itirafı

Tuğçe Tayfur'dan başörtüsü itirafı

Maneviyata yönelerek başörtüsü takmaya başlayan Tuğçe Tayfur'dan bomba itiraf geldi.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda maneviyata yöneldiği için sahneye çıkmayacağını açıklamış ve başörtüsü takmaya başlamıştı.

"Beceremedim"
Nişanlısı Burak Kalfa ile ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. İlişkisini bitirdiğini duyuran şarkıcı,
"Geçiş sürecindeyim" diyerek paylaştığı başı kapalı pozları hakkında konuşan Tayfur,
"Annemin bir yaşam şekli var, hep örnek olarak annem önümdeydi. Bu konu çok hassas bir konu, çok denedim aslında ama denemek istedim
ama gördüğünüz fotoğraflardaki bir tesettür değil. Beni bu kalıba sokmayın, o zaman gerçek manada yaşayanlara haksızlık etmiş olurum.
2023 yılındayız kapalılık açıklık... Allah'a verdiğim sözden dolayı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Keşke Kur'an'da geçen anlamıyla bunu gerçekleştirebilseydim...
Sahneyi bıraktım müziği bırakmadım."
dedi.

Maneviyata yöneldiği için Instagram hesabından başının açık olduğu fotoğrafları gizleyen Tuğçe Tayfur, kararının ardından yeniden fotoğraflarını yayınladı.

kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 17 Mayıs 2023, 14:02   #2

Açık yüreklilikle itiraf etmiş durumu.

Alt 17 Mayıs 2023, 14:04   #3

Bir Allah var. Milyonlarca evreni, yıldızları, galaksiyi yaratmış. Milyarlarca insan yaratmış. İstanbul'da bir kadının saç telinin gözüküp gözükmemesiyle ilgileniyor. İki dakika düşünün yahu?

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”

Alt 17 Mayıs 2023, 16:22   #4

Açıl anam boşver sen;d

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 19 Mayıs 2023, 20:19   #5
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kararsızlık çok kötü bir şey

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)