![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Tüm Hayallerinin Gerçekleştiği ve Hayatının Her Döneminde Mutlu Ve Sağlıklı Olduğun Bir Ömür Diliyoruz. Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ircrehberi.net 👍 2
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #2 |
| Kim doğmuş bugünnn. Tatlışım benim doğum günün kutlu olsun. Ailen sevdiklerin ve seni sevenlerle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle. İyi ki doğdunn iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni seviliyorsunn 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere. İyi ki varsın. <3 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nice mutlu seneler dilerim 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Nice mutlu yıllara 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun 🌹 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| İnsanlar sadece güzel görmeye başladıklarında karşısındakinin ruhuna dokunabilir. Sen hep güzel gören ve güzel görünenlerden birisin.sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mm Nasıl bir hayat kurmak istersen onun peşinden asla vazgeçme. Yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorum can kardeşim. ![]() 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #8 |
| hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel dilekleriniz için bilmukabele diyorum . hepinizin kalbimden öpüyorum 👍 6
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mutlu Yıllar Dilerim. 👍 1
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #10 | |||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı: