![]() |
| | #1 |
| Uzak durulması gereken insandır.
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| ------->>>>>> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
<<<<<<------
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Kendi içinde mutlu olamayan,etrafında ki insanların mutluluğunu hor görüp çekemeyen hergele hörgüçlü insanlar tanıyorum.. Uzak durun arkadaşlar uzak ..enerjinizide sağlığınızıda alırlar (hemde ölüm yatağındayım) diye diye.. İlkesi acıtasyon ve fesat olanların yeri yurdu yine kendi fincanındaki şekerli suyudur ..bir yudum suya 120 damar koparır oda ayrı konu … Yani neyimişşşşşş neyimişşşşşş sahip olduklarınızın ve sevdiklerinizin kıymetini bilin.Başkalarının hayatına özenerek yaşamayın ve kalbi fesatlarıda yolunuzdan hanenizden uzak tutun. 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| bizim hastanede de var oyle bi kac tip :) denk geldim adam gelmis bana baskasini kotuluyo bi gun ikisini can ciger kuzu sarmasi gordum gittim yanina sakin dedim bir daha bana baskasindan bahsetme iki yuzlu mahlukat dedim bida yanima gelmedi ahahhha
________________ | |
| |
| | #5 |
| dilaralarrrrrrrrrrr
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |