![]() |
| Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Orange Is the New Black, Jenji Kohan‘ın yarattığı bir traji-komik yapımdır. Piper Kerman‘ın "Orange Is The New Black: My Year In a Women’s Prison" adlı romanının televizyon uyarlamasıdır. Nişanlı olan Piper Chapman (Taylor Schilling), 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı Alex (Laura Prepon) yüzünden hapishaneye düşer. Piper’ın New York’taki nişanlısı Larry (Jason Biggs) ile yaşadığı konforlu hayattan vazgeçip, topluma olan borcunu ödemesi gerekmektedir. Dizide, karakterimiz turuncu cezaevi giysilerini giyer, hapishane kültürünü öğrenmeye ve hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar. Cezaevindeki ilginç insanlarla dostluk kurar ve bize keyifli anlar yaşatır. Alıntı 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
Son sezonu hariç bütün bölümlerini izledim, çok severdim.
________________ “çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.” - Sanalı bıraktım arkadaşlar, Allah'a emanet olsun. Hoşçakalın. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |