![]() |
| | #1 |
| Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, "Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar" ifadelerini kullandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde sabah saatlerinde kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından partisinin genel merkezinde açıklama yaptı. "ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM" Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar." dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Farketmez Reis her türlü alacak zaten
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #3 |
| Birgün önceden tweet atcam, herkes kedisine sahip çıksın sokağa salmasin diye, malum trafolara giriyorlar seçim günü 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Obbaaa zafer bizimmmm .^^ | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Fetöcüler kumpas kurdu Muharrem İnce ye çekilmezsen kasedini süreriz diye oda korkudan çekildi oylar CHP ye gitsin diye ama boşuna çabalıyorlar Reis ilk turda vuracak kırbacı sjsjdjd
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
| | #6 |
| hakkımızda hayırlısı olur ins
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Oy bölmeyeyim Kılıçdaroğluna destek için yapıyorum diye düşündüyse takdir edilesi fakat anketlerden alacağı oy aranı iç açıcı değil son anketlerde Oğanın gerisinde geziyordu. Bu oy oranını alıp rezil olacağını da düşünmüş olabilir. Benim için şahsen ikinci ihtimal daha ağır basıp o yüzden çekildiğini düşünüyorum;d Sana kalırsa ooooo yok korkudan yok tehtid yedi hay maşallah
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | ||
| |
| | #10 |