![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] en cok da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'na geLsin ![]() 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @VeeRCoLT Gelsin :) 👍 2
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | |
| |
| | #3 |
| Arctic Monkeys - Mardybum
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :a47: enLerinLe nice güzeL aniLar biriktirirsin, hersey gönLünce oLsundogum günün kutLu ve mutLu oLsun | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
varsa yoksa Angara Havaları ![]() ![]() | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | ||
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hayalin var ama yüzün yok Her şeyi unutup yeniden deniyordum ama Bu yolun sonuna daha varmadım, uyanmadım Gözleri onu en iyi anladığım Bir şeyi ele verdi bugün bunu anladım, aldırmadım Sen benim elimi tutuyordun ama mesele bu değildi Dedim sana duymadın, anlamadın Sen benim gözümün içine bakıyorken O anda içimde garip bir şey olmadı, acıtmadı Dedim yıllarca kendime Denedim seni unutmayı Bugün bir şey oldu Seni andım Sana dur dedim Biraz ağladım Beni, al götür dedim Duymadın Seni öldürmek istedim İçimden Denedim ama olmadı Derinden Ay karanlık bu gece ışık yok Bir hayalin var ama yüzün yok Uzun ve karlı o dağların Arasında gözlerin yok Ay karanlık bu gece ışık yok Bir hayalin var ama yüzün yok Uzun ve karlı o dağların Arasında gözlerin yok | |
| |
| | #9 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaç iskele gördüm Gemilerle geri döndüm Bir sonrakine ömrüm Yetmez belki de ölürüm Bu mu aşkın yeni sürümü Kalp yerden yere sürünür Sen gel bu sefer Yalnız kendime güvenim Tek dostum gölgelerim Çek vur hadi bende seni Tek kurşun bile yetecek Sen öl bu sefer Çok mu zor çok mu imkansız Sen de yan benle vicdansız İnsan aşksız olmaz aşk insansız Mutluluk yok feryat isyansız Çok mu zor çok mu imkansız Sen de yan benle vicdansız İnsan aşksız olmaz aşk insansız Mutluluk yok feryat isyansız Bi kere bile sormadan beni kalbine koy Ya da gecelere sor sonra gelip bana anlat Yarımsa tamamla Bağırsam da duymazsın Sen şeytana uyma Bir tek beni anla Bi kere bile sormadan beni kalbine koy Ya da gecelere sor sonra gelip bana anlat Yarımsa tamamla Bağırsam da duymazsın Sen şeytana uyma Bir tek beni anla Çok mu zor çok mu imkansız Sen de yan benle vicdansız İnsan aşksız olmaz aşk insansız Mutluluk yok feryat isyansız | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |