![]() |
| yazan aFa 08 Mayıs 2023, 01:46
Kendine gel! Seni orada bekliyorum. Kalbinin derinliklerindeki sevgiye kulak ver. Hayatın dalgaları sana vurduğunda, sana destek olacağım. Sonsuz bir sevgiyle, seni koruyacağım. Karanlıkta kaybolma, güneş seni bekliyor. Umudun ışığı seni aydınlatır. Kendine gel, zayıf değilsin, sen güçlüsün. Ve hayatın zorluklarına karşı koyabilirsin. Karanlık bir odada kalmış olsan bile, Kalbindeki ışık hiç sönmeyecek. Ve seni orada bekliyorum, sana umutla gülümsüyorum. Sonsuz bir aşkla, seni bekliyorum. Hayatın yolculuğunda yalnız değilsin. Ben senin yanındayım, seni güçlendiriyorum. Kendine gel, sana rehberlik edeceğim. Seni gerçek seninle buluşturacağım. Kendine gel! Seni orada bekliyorum. Kalbinin derinliklerindeki sevgiye kulak ver. Ve hayatın her dönüm noktasında seninle birlikte olacağım. Sonsuz bir sevgiyle, seni koruyacağım. 👍 4
__________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| Görüntüleme 250
Yorumlar 10
|
| | #2 | |
| Alıntı:
yüreğine kalemine sağlık musadenle bu şiire seslendirmek istiyorum : ) 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #3 |
| Karanlıkta kaybolma, güneş seni bekliyor. Umudun ışığı seni aydınlatır. Kendine gel, zayıf değilsin, sen güçlüsün. Ve hayatın zorluklarına karşı koyabilirsin. Her satırı anlamlı ama bu kısmı en beğendiğim yeri oldu. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Okuyan yüreğine sağlık üstadım :) Şeref duyarım :) 👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #5 |
| Okuyan yüreğinize sağlık, çok teşekkür ederim. 👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Kalemine, yüreğine sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Kalemine yüreğine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #9 |
| Emeklerinize sağlık hangi duygu durumu bu satırları yazdırdı acaba ben onun hikayesini merak ettim şuan anlamsızca :))) 👍 1
________________ "Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın." | |
| |
| | #10 |
| Kalemine yüreğine sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |