IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Üye Günlüğü - Defteri Üye günlüğünüze bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
24Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2023, 00:57   #1
Bizi hasret saracak
Türkü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Özlüyorum..

06.02.2023
Nerden başlanır Nasıl Anlatılır Bilemiyorum ama şunu anladım Ölüm Bütün Herşeyi sonlandıran ve söylenecek Söz Dahi Bırakmayandır..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’m Kurban Olduğum Seni Nasıl Özledim Anlatamam Kavgalarımızı Küsmelerimizi Bana Sarım Demeni Sesini Canım Okadar Yanıyor ki Hala inanamıyorum Sen Çok Gençtin Ergen dediğimde Kızardın Bana Şu Sanalda Güvendiğim Tanıdığım Ve Çok Sevdiğimdin..
Günlerce Haber alamayınca Hep kendimi Avuttum Sanki öleceğini hissetmişsin de Bana fotoğrafını attın ve 2 gün sonra Ölüm Haberini almak nasıl bir acı buraya bile giresim yok
Nasıl oldu Çok mu Canın yandı kaçamadın mı yatakta mı yakalandın düşündükçe kahroluyorum keşke keşke suan nefes alıyor olsaydın ama konuşmasaydık Canım Çok Yanıyor
Yorumlarını Okuyorum da Turuncum Çok Özledim Hemde Çok keşke Bir Rüya olsa Gene Bana Türküm Sarım Deseydin O acı günün içinde sende mi olacaktın
Gani’m Yüreği Güzelim Kurban Olduğum Yattığın yerde hiç incinme Senin hiç değerini bilmedim seni çok üzdüm çok pişmanım hergün yazışmalarımızı okuyorum ama sen yoksun kaç gün oldu nefes almayı bıraktın ve kaç gün oldu ben seni özlüyorum hala inanmıyor ve bekliyorum ama gelmeyeceksin Mekanın Cennet Olsun Kurban Olduğum Turuncum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm
👍 7

Hep mutlu yaşanmaz zaten.
Öyle yaşama da.
Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun.
Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)