![]() |
| yazan aFa 28 Nisan 2023, 20:06
Seni, sensiz de sevebiliyorum Belki bir özlemle, belki bir hayalle Bazen sessizce, bazen fısıltıyla Gökyüzüne bakıp, yıldızlara anlatıyorum seni Seni, sensiz de sevebiliyorum Yanımda olmasan da, kalbimde yaşıyorsun Bazen bir şarkıda, bazen bir şiirde Sana dair ne varsa, hepsini sana adıyorum Seni, sensiz de sevebiliyorum Çünkü sen benim için bir tutku Seni sevmenin mutluluğu, seni kaybetmenin acısı İkimiz de biliyoruz ki, seni sevmenin gücü sonsuz. 👍 6
__________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| Görüntüleme 189
Yorumlar 10
|
| | #2 |
| Kalemine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| 👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Hani derler ya; ben sensiz yaşayamam, diye. İşte ben onlardan değilim. Ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım... - Nâzım Hikmet. emeğine yüreğine sağlık . 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #5 |
| ⭐Emeğinize kaleminize sağlık ⭐ 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Sevmek, sevilmek. Güzel sevmek, yormadan, kırmadan sevmek daha güzeldir, sevmeyi, sevilmeyi güzelleştirir. Emeğinize kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Kaleminize sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ı yıldızsız sevemiyorum. Kaleminize sağlık. 👍 2
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #9 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
👍 2
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
| |
| | #10 |
| Emeğinize kaleminize sağlık. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |