![]() |
| yazan aFa 28 Nisan 2023, 20:04
Gözyaşlarını görmek varlığımı yitirmekle eş değer, Ama senin gözyaşların varlığımı yok etmeye yeter. Ben ölseydim belki ağlardın sen, Ama sen ağlasan ben ölürdüm yeniden. Sensiz yaşamak mümkün olmazdı, Ama senin gözündeki yaşlarla hayatta kalmak da imkansızdı. Birbirimize bağlıyız, ölüm bile ayıramaz, Ama birbirimizin acısıyla yaşamak da zor, dayanılmaz... 👍 4
__________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| Görüntüleme 162
Yorumlar 7
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| 👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Ben ölseydim belki ağlardın sen, Ama sen ağlasan ben ölürdüm yeniden. Gönlüne sağlık 🌺 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #6 |
| Kaleminize, yüreğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Kaleminize sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Okuyan yüreğinize sağlık. Teşekkürler
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |