IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2023, 17:14   #1
Özel Üye
Ayışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yılmaz Morgül sevgilisini itiraf etti: Evliliğe yeşil ışık yaktı Dubai'de yaşayan sevgilisini ilk kez anlatan şarkıcı, evlilik için " her an her şey olabilir" dedi.

Dubai'de yaşayan sevgilisini ilk kez anlatan şarkıcı, evlilik için " her an her şey olabilir" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şarkıcı Yılmaz Morgül, aşk hayatını itiraf etti.

2. Sayda programına katılan Morgül, Dubai’deki aşkını anlattı.

Aşk hayatının sorulması üzerine Morgül, şu ifadeleri kullandı;

“Saklayacağım bir şey yok. İki yıldır böyle bir arkadaşlığım var. Bakıp hemen aşık oldum, sonra ertesi gün başkasına aşık oldum olayı değil. Ciddi bir platformda tanıştık. Ben Dubai'ye konsere gittim, bir düğün için. Oradaki özel villalarında şarkı söyledim. Öyle tanıştık biz. İki yıldır da arkadaşım benim. Çok etkiledi beni sahnedeyken. Bir hayat enerjisi geliyor bana bahsederken. Anlaşıyoruz, ben onun dilini öğreniyorum; o bizim dilimizi öğreniyor
.

Yılmaz Morgül sevgilisini itiraf etti:
Evliliğe yeşil ışık yaktı

"Özel jetleri var"

Morgül, "Hanımefendi geldi mi buraya sorusunu da şu ifadelerle yanıtladı;

Geldi, bizimkiler tanıştılar. Kısmet her şey. Onlar çok iyi bir aile, özel jetleri var. Yakın arkadaşlarımı götürdüm oraya birkaç kere.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Kutsal bir arkadaşlık"
"Gideceğin zaman hanımefendi sana jetini mi yolluyor?" sorusuna ise şarkıcı, "Ailesi beni çok seviyor, 'Senin gibi insanlar çok azaldı' diyorlar bana. Anlaşıyoruz, güzel gidiyor ama kutsal bir arkadaşlık" diye konuştu.

"Her an her şey olabilir"
Yılmaz Morgül evlilik konusuna da yeşil ışık yaktı.

"Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna da samimi bir yanıt veren Yılmaz Morgül, "Neden düşünmeyeyim? Neden olmasın? Bu bir kısmet; her an, her şey olabilir hayatımızda" ifadelerini kullandı

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 23 Nisan 2023, 17:25   #2
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Belli bir yaştan sonra evlilige ihtiyaç duyulmuyor

Alt 23 Nisan 2023, 18:06   #3

Bizim ünlülerin, erkek kadın fark etmiyor, bir ayağı Dubai'de. Bu "tuhaf" ilişkileri ifşa eden yabancı bir blog da mevcuttu hatta. Instagram'dan beğendikleri erkek veya kadın manken, şarkıcı tayfayı özel doğum gününe, düğüne, partiye davet ediyorlar. Geceliğine 100-150bin dolar alıp dönüyorsun. Tabi bu para boş yere verilmiyor. Tuhaf istekleri oluyor Arap arkadaşların. Bu da o şebekeden birine tutulmuş sanırım. Ailenizin borsacısı 'kafesteki borsacı' size yine başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgileri verdi. #RESPECT

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”

Alt 25 Nisan 2023, 07:35   #4

Karşı tarafın hanımefendi olduğuna eminiz yani?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)