![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Merhaba Değerli IRCRehberi Kullanıcıları; Zirvechat.org Ailesi olarak sunucumuzla alakalı son gelişmeleri siz değerli IRCRehberi forum kullanıcıları ile paylaşmak isterim. 1. Görüşmelerimiz sonucunda eski irc sunucuların '' Superalem.NET '' Zirvechat.org bünyesine katılmıştır. Değerli PuSLu (Burak) kardeşime teşekkür ediyorum. 2. Diğer eski bir irc sunucusu olan '' Chatask.COM '' Zirvechat.org bünyesine katılmıştır. Değerli Norm (Engin) kardeşime teşekkür ediyorum. 3. Bunların yanı sıra sunucumuza kattıgımız bazı domain listesi aşagıda belirtilmiştir. - kalbimde.net - foxchat.org - mircsohbet.gen.tr - dedikodu.org - sessiz.org + Bunlarla birlikte Zirvechat.org, bünyesine link alımları devam etmektedir, Bizimle bu günden güne büyüyen oluşum içerisinden bulunmak isteyen arkadaşlarımız Eternal veya Revenge ile görüşebilirsiniz. Saygılarımla - RVG - 👍 8
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Yeni linkler ve domaniler hayırlı olsun. On numara ilerliyosunuz. 👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
Başarılarınız daim olsun;v6 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| hayırlı olsun 👍 2
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #5 |
| beklemede kalın :) 👍 2
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Hayırli olsun iyi şanslar dilerim zira basarıya ihtiyacınız yok cok cok iyisiniz :);pup5;pup1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Hayırlı olsun başarılar dilerim. | |
| |
| | #8 |
| hayırlı olsun başarılar.
________________ İyi niyetiniz bile kötü niyetli | |
| |
| | #9 |
| Hadi Bismillah. Allah utandırmasın hiç birimizi başarılar hepimize. 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |