![]() |
| Anketimiz: Atatürk'ü herkes sevmek zorunda mı? | |||
| Evet zorunda | | 3 | 100.00% |
| Hayır değil | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Atatürk'ü herkes sevmek zorunda mı?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Zorunda olsa keşke ![]() Değil ama saygı duymak şart
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Zorla kimse kimseyi sevmez. Ters teper. | |
| |
| | #4 |
| Kendi Adıma Saygı Duyuyor Seviyorum
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | |
| |
| | #5 |
| sevmese de saygı göstermek zorunda, çünkü onun kurduğu ülke de varlık sürdürüyor insanlar.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Atatürk nasıl ki halifeliği kaldırdı ise o şekilde kaldırmadığı devam ettirdiği şeyler de var.. Kızılay'dan örnek verdiniz. Bende Polis Teşkilat'ından örnek vereyim. Onlarında Cumhuriyet'ten fazla yaşı var.. Şöyle bir örnek de vereyim mesela Osmanlı Bankası vardı Osmanlı döneminde kurulan, sonra Cumhuriyet ilan edildikten sonra da varlığını ve işlevini sürdürmeye devam etti. Mesela para basma işlemini Osmanlı Bankası yapıyordu, Merkez Bankası kurulana kadar. Merkez bankası kurulunca Osmanlı Bankası'nın bir çok işlevi Merkez Bankasına devredildi. En sonunda 2000'li yıllarda GARANTI Bankasıyla birleştirildi. Uzun lafın kısası Atatürk ülke kurmadı lafı kafasını sen yaşayabilirsin ama ne yazık ki benim kafa değişmeyecek.. Bu ülkeyi ATATÜRK kurdu, kimlerle kurdu? Kurtuluş savaşında sahada, meydanda, masada mücadele veren herkesle kurdu. Kime rağmen kurdu? Osmalı'nın son Padişahına rağmen. Umarım düzgünce ifade edebilmişimdir. 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | ||
| |
| | #8 |
| Bu Konuya bir çoğunuz gibi bende HasSasım. herkesin düşüncesi kendine dir yorumu kendinedir. fakat 1 tek doğru çıkar ortaya. O da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TüR.. | |
| |
| | #9 |
| Türkiyeyi Ayrıştıranlar Ayrışacak.İzmir'in Dağlarında Değil Tüm Türkiyede Çiçekler Açacak.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #10 |
| Zorunda.(yazı iLe NOKTA)
________________ nrmn | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |