![]() |
| Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oldukça büyük başarılar elde eden İspanyol Netflix dizisi Vis a Vis, erkek arkadaşına inanıp zimmetine para geçiren ve hapse giren bir kadının yaşadıklarını aktarmaktadır. Hapse giren ve oldukça naif bir kadın olan Macarena, hapishanenin acımasız dünyasında öyle bir haber alır ki, bu haberden sonra hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır. 2019 yılında final yapan ve Netflix dizileri arasında bol ödüllü bir yapım olan Vis a Vis’i mutlaka izlemelisiniz. Tür: Dram, Gerilim Alıntı
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| çok güzel bir dizi, oyuncu kadrosunndan bir kaçını La casa de papel transfer etmişti, beşinci sezonu merakla bekliyorum. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |