![]() |
| Domain Satış Domainlerinize alıcı bulmak için |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kayıt Yeri : Godaddy.com Kayıt Başlangıç : 2005 Kayıt Bitiş : 2024 Yaş : 19 ----------------------------------------------- İhale Başlangıç : 600 TL Minimum Artış : 20 TL Hemen Al : 2500 TL İhale Bitişi : 17.04.2023 ----------------------------------------------- Ramazan ayı boyunca haftalık ihalelerimiz olacaktır, 2 yıllık kayıt bedeline 19 yıllık domain ihalesi başlamıştır. ------------------------------------------------ İhale bitiminden 48 saat içerisinde ödeme tahsil edilir. Ödemeniz Havale EFT olarak kabul edilir. Talep edene tasarım ve hosting desteği ayrıca verilir. İhale multi'dir. 5 Forumda aynı anda başlamıştır, diğer teklifler konu altında paylaşılacaktır. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Hayırlı satışlar 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| hayirLi satisLar candost 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Tarihe not olsun, her hangi ihalelerimden her hangi bir domaini beğenilmesi durumunda domain tarafımca sana hediyedir. Bu sadece @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] için geçerlidir ve kendi kullanacaksa ;) 👍 3 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
ben sen iLe candan ote can oLmusum dost oLmusum sana kardes oLmusum yegenLerime haLa oLmusum domain neyki 👍 1 | ||
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aynen öyle dostum sana ben para konuşmam beğendiğin senindir. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| hayırla sonuçlasın ,kolaylıklar dilerim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı satışların olsun Microsoft. 👍 1 | |
| |