![]() |
| Anketimiz: Sizce kazanan kim olmalıydı ? | |||
| Ecem | | 4 | 80.00% |
| Sena | | 1 | 20.00% |
| Ayse | | 0 | 0% |
| Yesil | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| BizdeSohbet - Yarışma Planlı olarak 08 / 04 / 23 Tarihin de sonuçkanmış olan yarışmamız sizlerin beğenisine sunulmuştur.. Her zaman düzenlenmekte olan ve güzel tepkiler alan yarışmalarımız dan - Pasta ve Tatlı Yarışması - sonuçları sizlerle.. ![]() Yarışmamıza toplam da - 8 - kişi katılmış olup.. Kazananlar : Ecem * Sena * Ayse * Yesil ![]() Juri kararı ile sadece ilk - 4 - sizlerin beğenisine sunulmuştur. Yarışma Juri : aSpeNDos Doruk AdaLetsiz Demir Yeni yarışmalar da buluşmak dileği ile katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.. BizdeSohbet - DerinFM 👍 2
________________ S & S | |
| |
| | #2 |
| Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.. )) 👍 3
________________ Benim sadece Hayallerim yarıda kaldı , Gülüşlerim Hâlâ Mükemmel..~ ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
canim tebrik ederim güzel bir yarisma oldu tatli tatli :optum: Katilan herkese tsk ederiz emeginize saglik baska yarismalarda bulusmak üzere.. 👍 2
________________ ![]() S & S | |
| |
| | #4 |
| Ecem tebrikler.Katılım da bulunan yarışmacılara tskler 👍 2 Konu Ecem tarafından (08 Nisan 2023 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #5 |
| Tebrik ederim 🌹 👍 3
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim tsk ederim seninde eline saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim muck 👍 2
________________ P̣ṛẹṇṣẹṣ | |
| |
| | #7 |
| 👍 2
| |
| | #8 |
| Tsk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
| |
| | #9 |
| 👍 2
| |
| | #10 |
| Tebriklerrr
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |