![]() |
| | #1 |
| Bugün günlerden, 7 Nisan anlamsız sıradan bir güne, anlam veren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
' in doğum günü. Bu dünyada bir tek sen eksikmiş gibi doğmuşsun, gerçi eksikmişsin ki doğmuşsun, iyi ki doğmuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forumun bütün üyelerinin doğum günü konusunu açıp kutlayıp. ![]() Kendi doğum gününü de, Maşa gibi kendin kutlayacağını düşünmedin umarım. ( Ben varken ) Canım, dilediğin tüm güzellikler senin olsun, Yeni yaşında, Yeni telaşlarında, Yeni kararlarında, Yeni heyecanlarında, "Herşeye rağmen"lerin, İyi gelenler ve gidenler, sevinçlerin, hüzünlerin. Kimse gibi olmayıp, hep kendin gibi öyle kal olur mu, iyi ki doğdun, iyiki varsın ![]() Yaşın kaç olursa olsun, her şeyin en güzeli seninle olsun. 365 günlük yeni bir öykün başlıyor. Her güne bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır, mutluluk de adına. Nice güzel öyküler seninle olsun. Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum günün de tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun. Yeni yaşında da her zaman ki gibi, sevgi dolu ve neşeli kal. Gönlünden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle. 😍🐞❤️ ![]() İyi günde de kötü günde de beraber olduğumuzu sakın unutma. Yeni yaşına girerken bu mutlu günde geride bıraktığımız tüm güzel anıların hatırına hep sevinç ve huzur dolu olmanı dilerim. Yeni yaşına girerken kurduğun hayallerden asla vazgeçme. Hayatta karşılaşacağın zorluklarda hep zaferle ayrılman ve yeni yaşında umudunu asla yitirmemen dileğiyle. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler hep seninle olsun. ![]() Bugünün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere, canımdan çok sevdiğim değerli dostumu pasta başına davet ediyorum seni ne kadar sevdiğimi, değer verdiğimi söylemem gerek yok biliyosun zaten. Üflediğin her mum hayatta gerçekleştirmek istediğin bir başarın olsun, tekrar tekrar doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri sağlıklı, mutluluk, huzur, dolu yıllar diliyorum, ![]() ![]() ![]() ![]() 👍 6 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |