![]() |
| | #1 |
| Kürt Kızları Türkçeyi Çok güzel şivesiz ve akıcı bir şekilde konuşurken Erkeklerin türkçe konuşmaları neden kızlar kadar güzel ve akıcı değilde Şiveli oluyor..BENİM gibi : ))) 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Bol bol kitap okuyun.. d 👍 2
________________ Benim sadece Hayallerim yarıda kaldı , Gülüşlerim Hâlâ Mükemmel..~ ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bulunduğunuz ortama bağlı anne ve babanın bebekken hangi şekillde konuştuğuna bu yüzden bı çok Kürt kizida şiveli konuşur Türkçe'nin bile şivesi var geliştirmek için ise ortamı değişmek ve bol bol kitap okumak gerek )) 👍 3
________________ | |
| |
| | #4 |
| benim okuduğum kitapların sayısını bilmiyorum :) ama işe yaramıyor ..başka bir yolu olmalı benim bilmediğim.onuda acilen bulmam lazım : )))) | |
| |
| | #5 |
| Bı hoca bulalım sana )) 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| Şive miz Güzel dir Her Yörenin Kendine Has Şivesi Vardır Bizde Angaraliyik Gardas Derler:) 👍 2
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | |
| |
| | #7 |
| [QUOTE=Kardelen;1225523]Bı hoca bulalım sana ))[/QUO Olabilir..mantıklı : ))) bana bulacağın hoca türkçeyi unutup kürtçeye başlar : )))) | |
| |
| | #8 |
| : )))) 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| [QUOTE=inCi;1225513]Bol bol kitap okuyun.. d[/QUO Bir kaçtane kitap önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem : )))) | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |