![]() |
| | #1 |
| Bu ben olabilirim ya. Telefonla araşıp sürekli birileriyle konuşmak bana göre bir iş değil. O yüzden konuştuğum kişiler de sınırlı. Açmadığım oluyor. 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| İmrendiğim insan modeli. Keşke ben de yapabilsem
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #3 |
| Bknz; Ben. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Şahsen benimdir. Adamına göre açmadığım çoktur. Eğer ikinciye arıyosa ciddi bişey olabilir diye açarım ama. Keyif benim değil mi ister açarım ister açmam.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| Bu sey degil mi ben ;pup5;pup5;pup5;pup6
________________ | |
| |
| | #6 |
| Ne yazık ki çok kez yaparım : ( havam yerinde değilse kim olursa olsun cevap vermiyorum
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #7 |
| Sen karşı olduğum şeylerden biri çünkü bende anısı var sonu kötü sonuçlanan. Karşı tarafın sizi ne için aradığını bilemezsiniz.
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| Yapıyorum ister istemez
________________ . | |
| |
| | #9 |
| bu böyle olmalı istediğimizde açmalıyız telefonu
________________ Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına | |
| |
| | #10 |
| sjsjjs hepsinden ozur dilerim ama yine olsa yine yaparim napim tabiatim boyle:ddUzgun sinirli anlarimda genelde yaparim boyle(: | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |