![]() |
| | #1 |
| Doğum günleri bazıları için gerçekten önemlidir bazılarıysa böyle şeylerin gereksiz olduğunu düşünür. Ne olursa olsun hatırlanmak her insanı mutlu eder. Mevzu büyük hediyeler, partiler değildir de zaten. Unutmak kırıcı olabiliyor. Özenle sevin, unutmayın. :) 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Trip seviyorsa demek... Ondan unutmuş olmalı ;haha
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #3 |
| Bu yaşıma kadar doğum günü kutlamadım, sevgilim de yok. Oh, mis... 🤓 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Tepki falan vermem. Günler bi gün değil, bende onunkini unuturum olur biter. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| Affetmem. Senede sadece bir gün sana gerçekten değer veriyorsa unutması imkansız.
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Unutmamalı o güzel günleri .. | |
| |
| | #7 |
| Hatırlanırsa ne âlâ.fakat unutuldu diye de kıyamet koparmak manasız. İnsanız enhihayetinde. (Hatırlarım) :) 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #8 |
| Deger veriyosa unutmaz :) ;pup5;pup5 👍 1
________________ | |
| |
| | #9 |
| keeeyfi biLir;pup1;pup1 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| genel bir sorumsuzluk halidir ,bazısı supriz yapmak amaçlı unuttum pozisyona girer ve hatta aylar öncesinden böyle yapıcağını size söyler sizin unutacağını düşünerek .bazısıda gerçekten unutur bu insana çok koyar belki çok önemli değildir normalde düşünüldüğünde ama o an sizin için en önemli olan insanın sizi unutması hatta hiçe saymasıdır | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |