![]() |
| | #1 |
| Sokakta Yemek Yiyen İnsanları Paylaşarak Ramazan Ayı Üzerinden Tepki Gösterdi Bildiğiniz üzere Ramazan ayındayız. Aklınıza uzun Ramazan sofraları, hep birlikte açılan oruçlar, huzurla ibadet edilmesi geliyorsa ne güzel. Zira her yıl Ramazan bazı tartışmaları da beraberinde getiriyor. Oruç tutmayan kişilerin sokakta yiyip içmesi ve bunun bir tartışmaya dönüşmesi kaçınılmaz bir mevzu. Hatta yurdun bazı köşelerinden şiddet haberleri bile geliyor, biliyorsunuz zaten. Nitekim bu tartışmalar dizi sahnelerine bile yansıyor. Twitter'dan bir kişi de sokakta bir şeyler yiyip içen insanları paylaşarak tepki gösterdi. "Geldiğimiz hâle yazık" diyen kişi, insanların yiyecekleri "Olimpiyat meşalesi gibi" taşıdığını söyledi. ![]() Tabii söz konusu tepki yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. ![]() PuCCa da söz konusu duruma tepki göstererek, "Siz açın hâlinden anlamak için oruç tutmuyorsunuz o zaman" sözleriyle dikkat çeken bir çıkış yaptı. ![]() Söz konusu kişiye tepkiler de geldi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Eskiden Saygı Vardı Şimdi Saygı da Yok Maalesef Bugün Bende markette Denk geldim içki alıp içelim gibi Cümle kullandı Gencecik Kız Rabbim Islah Etsin
________________ 🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞 | |
| |
| | #3 |
| Herkesin sevabı kendine ama sokaklarda değilde daha kapalı alanları tercih etmeleri gerekiyor. | |
| |
| | #4 |
| Ben sokakta yemek veya yapılmaması gerekeni yapana aciyor ve kınıyorum | |
| |
| | #5 |
| Bu durumu doğru bulmuyorum
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Azınlık çoğunluğa saygı duymaz çoğunluk azınlığa saygı duyar. Oruç tutana değil tutmayana saygı göstereceksin. Saygı budur. Türkiye'de oruç tutmayana saygı duyulur Almanya'da oruç tutana. Umarım anlatabilmişimdir. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |