IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Lexina

Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2023, 19:55   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 16 yaşındaki kız "hastayım" dedi, doğum yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 16 yaşındaki bir kız çocuğu, rahatsızlanarak geldiği hastanede doğum yaptı.
16 yaşındaki kız çocuğu, idrar yollarındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi olmak istedi. Aşırı kilolu olduğundan dolayı hamile olduğu anlaşılamayan genç kızın doğum sancısının başlaması üzerine doktorlar müdahalede bulundu. Doğuma alınan genç kız sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Doğum sonrasında kız çocuğu daha donanımlı bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

16 yaşındaki kız "hastayım" dedi, doğum yaptı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 05 Nisan 2023, 19:58   #2

Alt 06 Nisan 2023, 08:53   #3

16 yaşında daha çocuk ya tövbe tövbe,

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 06 Nisan 2023, 09:20   #4

Alıntı:
Pusher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sana bana çocuk geliyor. Evimizin dibinde okul var çocuk dediğimiz o ögrencilerin hafta sonu okulda yasadiklarini görswn buma çocuk demezdin. Valla her türlü ilişkide çocuk olmayan bu grubu çocuk doğururken normal karşiliyorum artik.

Alt 06 Nisan 2023, 09:24   #5

Çok küçük daha anne olmak için

Alt 06 Nisan 2023, 09:40   #6
Angry

Alıntı:
Markus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sana bana çocuk geliyor. Evimizin dibinde okul var çocuk dediğimiz o ögrencilerin hafta sonu okulda yasadiklarini görswn buma çocuk demezdin. Valla her türlü ilişkide çocuk olmayan bu grubu çocuk doğururken normal karşiliyorum artik.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatlarin baharında Yeni yesermis nice ciceklerimiz gelecek nesillerimiz Adam diye ortalarda dolanan Kurbanları Oluyor Genç Körpe Fidanlarimiz Onlarin Oyun Oynama Çağlarında Olması Gerekirken Ebeveyn Oluyor Katlediliyor Hayatları Islah Etsin Hepsini Yobazlar Kirli İnsanlar Uzak Dursun Genç İnsanlarımızdan

Alt 06 Nisan 2023, 09:41   #7
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu ulkede 6 yasındaki çocuktan gelin olursa 16 yaşındaki çocukta doğurur şaşırmamak lazım.

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

16 yaşındaki kız "hastayım" dedi, doğum yaptı

Alt 06 Nisan 2023, 09:46   #8

Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ulkede 6 yasındaki çocuktan gelin olursa 16 yaşındaki çocukta doğurur şaşırmamak lazım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep Derim Hocası da ayni hacisi da Gericiliğe Çare Bulunamıyor Maalesef Her Şeye Care Vardır Gericiliğe Care Yoktur Cocuk Istismarlarina Tecavüzcülere idam Gelsin İdam

👍 1

Alt 06 Nisan 2023, 10:17   #9

beddua eden biri değilim Fakat küçücük çocuklara bunları yaşatanlara Rabbim misli ile ödetsin inşallah ...ve ,,

Evet sana bana çocuk geliyor. Evimizin dibinde okul var çocuk dediğimiz o ögrencilerin hafta sonu okulda yasadiklarini görswn buma çocuk demezdin. Valla her türlü ilişkide çocuk olmayan bu grubu çocuk doğururken normal karşiliyorum artık. DİYEN VE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNEN TÜM ZİHNİYETİ KINIYORUM .

Alt 07 Nisan 2023, 17:53   #10

Bu tür konularda hep nedense islamı kotü yansıtan kesim mutlaka öne sürüluyor. Bu bir algıdır. Geçenlerde bir öğretmen ablamız ortaokul öğrencisini erkek arkadaşı ile uygusuz yakaladığında kızmıştı. Kizin anneside "kızım modern bir kıź karışmaya hakkınız yok" diyerek tepki göstermiş.
Herkes gericilik vs.. diyor ama bununla birlikte modern hayat dedikleride böyle birşey. Herşey bir yana bunun ilk sorumlusu ailedir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)