IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2023, 15:14   #1
Özel Üye
Ayışığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "18 kilo altınım var" deyince olay olmuştu! Kobra Murat 7 tane adak kurban kesip torununu altına boğdu

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler daha önce katıldığı programda "18 kilo altın, 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri" diyerek şoke etmişti. Daha sonra birikimi olduğunu ama altın konusunda şaka yaptığını söyleyen Kobra Murat son olarak 7 tane kurban keserek gündem oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, Caner Toygar’ın Youtube'da yayınlanan programında “2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor.' Karımın üstüne, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri” diyerek gündem olmuştu.

Kobra Murat bu açıklamayla çok konuşulunca ise "Birikimim çok var. Çocuklarıma evlerini aldım. Yazlıklarını aldım. Büyük oğluma araba aldım. Torunumun biberonu bile altından" demiş ama altın konusunda şaka yaptığını söylemişti.

ALTINLAR GÜNDEM OLDU

Kobra Murat şimdi de son paylaşımıyla dikkat çekti. Torununa diş buğdayı partisi veren şarkıcı küçük torununu altına boğdu. Evdeki eğlencede Kobra Murat'ın kızlarının taktıkları altınlar da gözlerden kaçmadı.

Şarkıcı ayrıca torunu için 7 tane adak adayıp kurban kesti ve bunları da paylaştı. Kobra Murat paylaşımında "Mübarek Ramazan ayında prenses torunumun 7 tane adak kurbanınızı kestik" dedi.

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 04 Nisan 2023, 15:17   #2

Maşallah , Allah olmayanlara da versin altın

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 04 Nisan 2023, 17:41   #3
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kobra Murat altınlara boğduğu torunu için bu sefer de 7 tane kurban kestirdi

Altına düşkünlüğüyle tanınan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, geçtiğimiz günlerde diş buğdayı için parti yaptıkları torununu altına boğmuştu. Görüntüleriyle çok konuşulan Divandiler, bu sefer de torunu için 7 tane kurban kesti.
Daha önce katıldığı bir programda "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor" sözleriyle gündem olan Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, torunu için doğum günü partisi düzenledi. Tüm mal varlığını çocukları ve torunu için harcadığını söyleyen şarkıcı, doğum gününde de adeta şov yaptı.

"7 KURBANLI PRENSES TORUNUM"

Çocuklarına ev, yazlık ve araba alan Kobra Murat "Biberonu bile altın" dediği torunu için doğum günü partisi düzenledi. Hiçbir masraftan kaçınmayan ve torununu altınlara boğan Kobra Murat, adağını yerine getirerek 7 adet kurban kesti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Kobra Murat, "Mübarek Ramazan ayında torunumun 7 tane kurban adağını kestik. Yüce rabbime şükürler olsun yüce Allah'ım adaklarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı, hayırlarımızı, dualarımızı, zekatlarımızı ve fitrelerimizi kabul etsin inşallah. Amin... 7 tane kurbanlı prenses torunum Ceylin Alanur şifa sultan maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın inşallah amin" ifadelerini kullandı.
Kobra Murat altınlara boğduğu torunu için bu sefer de 7 tane kurban kestirdi

Alt 05 Nisan 2023, 04:17   #4

Bu kadarı da fazla. Görgüsüzlük yani net

Alt 05 Nisan 2023, 04:19   #5
Ey Allah'ım! Beni, bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme!
TövbekaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşam Hikayesini dinlemiştim ama cidden o yaşadıklarına göre bunlar aşırı derecede fazla

Zaman zaman vazgeçmeli insan,rahatlamak için…
Hayatın kendisine ait olmayan bir şeymiş gibi geçip gidişini izlemeli.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)