![]() |
| |
| | #1 |
| Bir insan neden Atatürk'ü sevmez..? 👍 1
________________ Benim sadece Hayallerim yarıda kaldı , Gülüşlerim Hâlâ Mükemmel..~ ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Onun gibi olamayacakları için. Onu tanımamış insanların bile yüreğinde olan sevgisinin onlara karşı hiç bir zaman olmayacağını bildikleri için. 7'den 70'e herkesin keşke yaşasaydı lafları onlara edilmeyeceği için. Atatürk'ün asaletinin zerresi onlarda olmadığı için. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ New Day , New Hope | |
| |
| | #4 |
Sevmesen de saygı duymak zorundasın
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| Atatürk'ü tarih kitaplarında orda burda yazilanlarda okuyana kadar, o dönemi yaşayan dedelerinize nenelerinize sorun,o dönemin en doğru şahitleri onlardir. Kitaplarda yazmışlarda yazmışlar saçma sapan şeyler, o dönemi yaşamış insanlardan dinleyin bir de gidip O zaman Atatürk'e kurban olam dersininz belki sevmeyenler shshs 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Benim atam Atatürk değil Sultan Abdülhamidhandır 👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #7 |
| Kanında bozukluk vardır. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| | |
| |
| | #9 |
| Yobaz oldukları İçin Konuşmaya bile değmez Bu Tip İnsanlar. | |
| |
| | #10 |
| Babasının adının Yorgo olmaması içten içe kendilerini üzdüğü için olaiblir mi ki ? offf ben ne bileyim sevmez sevmez işte
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |