![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Londra’ya yerleşen ve uzun süredir Türkiye’ye dönmeyen Gülşen, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimi bekliyor. Şarkıcı, seçim sonuçlarına göre ülkeye dönüp dönmeyeceğine karar verecek… ensonhaber.com Yurt dışı yasağı kaldırılan Gülşen, ilk olarak İspanya'ya uçtu. Londra'ya yerleşti, CHP'nin adayı iddiası çıktı Şarkıcı buradan da bir evinin bulunduğu İngiltere’nin başkenti Londra’ya geçti. Ülke gündemini uzun süre meşgul eden şarkıcı ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gülşen’e, CHP'den milletvekili adaylığı teklifi yapıldığı öne sürüldü. "Benim yerim sahne, Meclis değil" İddialara ilk cevap Gülşen’in avukatından geldi. Şarkıcının avukatı, “Gülşen siyaseti düşünmüyor ve yerinin Meclis değil, sahne olduğunun altını çiziyor.” dedi. Seçim sonucuna göre Türkiye'ye dönüp dönmeyeceğine karar verecek Gülşen’in Türkiye’ye ne zaman döneceğine ilişkin de dikkat çeken sözler sarf eden avukat, “Sanatçı seçimlere kadar Türkiye'ye gelmeyecek ve seçim sonuçlarına göre ülkeye dönüp dönmeyeceğine karar verecek.” diye konuştu. Gülşen'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ | |
| |
| | #2 |
| Reis kazanacak nasıl olsa kal orda fazlalıktın zaten .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #3 |
| Bu da değişik
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bu kimdi? Ha hatırladım sahneye çıplak çıkan ,şarkı söyleyen,hükümete sallayarak konser kapan bi kadındı ok tmm.
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #5 |
| Kendisini zerre sevmem ama mantıklı bir hareket. Haklı buluyorum | |
| |
| | #6 |
| Hiç gelmesin mümkünse
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Gelmesin kimseyi germesin
________________ No MoRe DramA | |