30 Mart 2023, 21:50
|
#1 |
| | Yıkılmadım ama ayakta da duramıyorum diyen burçlar! 2023 onların üzerinden dozer gibi geçiyor 2023 neşe ile karşılansa dahi yaşanılan doğal felaket mental sağlığımızı bozdu. Peki şu sıralar ayakta durmakta zorlanan burçlar neler?  Psikolojisi dağınık zihni karışık burçları sizler için derledik. Peki hangi burçlar kendiyle büyük bir mücadele veriyor? İşte o isimler...
Her burcun dayanıklılık seviyesi farklıdır. Peki hangi burçlar sinir, stres ve üzüntüleriyle zar zor mücadele edebiliyor? YIKILMADIM AMA AYAKTA DA DURAMIYORUM DİYEN BURÇLAR BALIK: Ruh hali hassas Terazi gibi olan Balıklar üflemeyle uçabilecek bir his dünyasına sahiplerdir. Balık burçları son zamanlarda depresif aşk hayatları nedeniyle toparlanmakta zorlanabilir. İKİZLER: İş hayatlarında olumlu gelişmeler yaşasa da İkizler son 8 aydır rutin bir depresiflik yaşıyor. Kalpleri boş ve aradıklarını bir türlü bulamıyorlar. OĞLAK: Enerjisi düşük son zamanlarda Oğlakların. Genel olarak düşünceli olan Oğlaklar şu süreçte yaşadığı üzüntüler nedeniyle daha bir karışık. Onları boğmayın çünkü zor zamanlardan geçiyorlar.
Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
| |