IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2023, 21:50   #1
EyLuL
Guest
EyLuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yıkılmadım ama ayakta da duramıyorum diyen burçlar! 2023 onların üzerinden dozer gibi geçiyor

2023 neşe ile karşılansa dahi yaşanılan doğal felaket mental sağlığımızı bozdu. Peki şu sıralar ayakta durmakta zorlanan burçlar neler? Yıkılmadım ama ayakta da duramıyorum diyen burçlar! 2023 onların üzerinden dozer gibi geçiyor Psikolojisi dağınık zihni karışık burçları sizler için derledik. Peki hangi burçlar kendiyle büyük bir mücadele veriyor? İşte o isimler...

Her burcun dayanıklılık seviyesi farklıdır. Peki hangi burçlar sinir, stres ve üzüntüleriyle zar zor mücadele edebiliyor?

YIKILMADIM AMA AYAKTA DA DURAMIYORUM DİYEN BURÇLAR

BALIK: Ruh hali hassas Terazi gibi olan Balıklar üflemeyle uçabilecek bir his dünyasına sahiplerdir. Balık burçları son zamanlarda depresif aşk hayatları nedeniyle toparlanmakta zorlanabilir. Yıkılmadım ama ayakta da duramıyorum diyen burçlar! 2023 onların üzerinden dozer gibi geçiyor İKİZLER: İş hayatlarında olumlu gelişmeler yaşasa da İkizler son 8 aydır rutin bir depresiflik yaşıyor. Kalpleri boş ve aradıklarını bir türlü bulamıyorlar. Yıkılmadım ama ayakta da duramıyorum diyen burçlar! 2023 onların üzerinden dozer gibi geçiyor OĞLAK: Enerjisi düşük son zamanlarda Oğlakların. Genel olarak düşünceli olan Oğlaklar şu süreçte yaşadığı üzüntüler nedeniyle daha bir karışık. Onları boğmayın çünkü zor zamanlardan geçiyorlar.

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)