![]() |
| |
| | #1 |
| Kızlarin yakışıklı ve maddi durumu iyi bi koca istemesi neden suç? | |
| |
| | #2 |
| Kim demiş suç diye her genç kızın hakkı bir kere..
________________ Benim sadece Hayallerim yarıda kaldı , Gülüşlerim Hâlâ Mükemmel..~ ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Koruma altına alınmış Bir türü istiyorlar ![]()
________________ Zaman zaman vazgeçmeli insan,rahatlamak için… Hayatın kendisine ait olmayan bir şeymiş gibi geçip gidişini izlemeli. ∞ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bende istiycem
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Cus degil ama herseyde para maddiyat degil hic sevmedigim olay.
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| Eğer bu özellikleri o kadın taşımadığı halde istiyorsa,ayrılın o varoştan.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| Eeee zengin kız da fakir genci seviyorsa buda mı suç oluyor...Hep erkekler mi zengin belki kızın babası çok zengin ve kıza iyi bir miras bırakıyordu Alla Alla Suç yok ama orantılı olmalı makul karar uç noktalarda olmaz ....Uzun sürmez...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| bizim gibi 3.dünya ülkelerine özgü bir davranış biçimi. ailesinden hayat hakkında 1 gr tecrübe edinmemiş insanlar modeli. benim 2 tane yabancı uyruklu kız arkadaşım oldu. hepsinin ağzında şu cümle vardı. "beraber yaparız hallederiz kazanırız. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |