![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ım. Senin rızan için oruç tutacağım Sana inandım. Sana sığındım. Senin rızkınla orucumu açmayı nasip et, Hamd olsun verdiğin nimetlere, Sağlık ve afiyete. Ey bağışlaması bol Rabbim. Beni, anamı, babamı, ailemi, milletimi, Devletimi ve inananları koru. Rahmetini yardımını esirgeme ülkemizden. Bizlere yaşama sevinci ver. Her türlü güçlüğe karşı dayanma gücü ver. Senin her şeye gücün yeter. Amin. HAYIRLI RAMAZANLAR..! 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Hayirli Ramazanlar Bitanem 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Hayırlı Ramazanlar 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Aminnn hayırlı ramazanlar cümleten 👍 1
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #5 |
| Birlikte ins canim benim Hayırlı olsun 🌹 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| 👍 1
| |
| | #7 |
| Amin 🌹 adı Güzelim birlikte olsun ins 🌺 👍 1
| |
| | #8 |
| Hayırlı ramazanlar dilerim. 👍 1
________________ Kalbiniz ayrı düşünüp diliniz ayrı söylemesin. | |
| |
| | #9 |
| Hayırlı ramazanlar 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Hayırlı ramazanlar. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |