![]() |
| | #1 |
| Siyasetçi olsanız 2023 seçimi için ilk vaadiniz ne olurdu?
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Sokak hayvanlarimiz artik yasamayi hakediyorlar (Peace)
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Mazot 1 YTL olacak.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #4 |
| Siyasetten pek anlamam ama tecavüzcüleri ve hayvan katillerine idam çıkartmak isterdim | |
| |
| | #5 |
| Herkese günlük 100 TL yemek parası yüklenecek
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| ötv'yi kaldırım.. hadi yine iyisiniz köftehorlar.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #7 |
| Hep birlikte çalalım,hepimiz zengin olalım.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| Beni seçmeyin ülkeyi satarım şaka şaka zaten satacak birsey kalmadı... Beni seçin çünkü Yargıda reform yapacagim Erosun katilini hapse artıracağız hayvanlar ve çocuklar serbestçe gezip mutlu olacaklar ....Zengine vergi odettirip işçiden vergi almayacağım kiralar semte göre sekillenecektir ...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |