![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle ölenlerin sayısının 356'ya, vaka sayısının ise 18 bin 135'e yükseldiğini açıkladı. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye'deki koronavirüs vaka ve ölü sayısına ilişkin güncel verilerini Twitter hesabından paylaştı. Bakanlığın verilerine Türkiye'de bugün koronavirüs nedeniyle 79 kişi hayatını kaybetti. GÜNLÜK TEST SAYISINDA BÜYÜK ARTIŞ GÖZLEMLENDİ Bakanlığın verilerine göre bugünkü test sayısında da büyük artış gözlemlendi. Son 24 saatte 18 bin 757 yapıldı ve 2 bin 456 yeni vaka tespit edildi. Açıklanan son rakamlarla birlikte Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 356'ya, toplam vaka sayısı ise 18 bin 135'e yükseldi. 415 HASTA İYİLEŞEREK TABURCU OLDU Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı verilere göre, koronavirüs tedavisi gördükten sonra tamamen iyileşen hasta sayısı ise 415'e yükseldi. Toplam entübe olan hasta sayısı ise 783 olarak açıklandı. Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı ise bin 101'e yükseldi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Furkan tarafından (02 Nisan 2020 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Olay giderek büyüyor 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Olayın vehametini hâlâ kavramış görünmüyorlar. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Hemde ne büyüme @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu daha hiç birşey bence. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] olayın vahametini daha En baştakiler kavramadı kardeşim halk nasıl kavrasın. 👍 2
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ben de onu demek istedim. Dün Sağlık Bakanı; "Virüsün bu kadar hızlı yayılacağını düşünmüyorduk." falan demiş. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| 9 yıl Suriyelilere bakanlar şimdi kendi milletine bakamıyor hesap numarası veriyorlar onca paralar nereye gitti acaba yapamıyorlar sokağa çıkma yasağı herkes dışarıda hala ne olacak bu kadar insana bakalım Allah sonumuzu hayır etsin. 👍 3 | |
| |
| | #7 |
| Sokağa çıkma yasağı kanunla yürürlüğe girmediği sürece eğer bu rakamlar doğru ise vehamet boyutu çok daha büyük olacaktır. Can sıkıntısına bir gece kanun değiştiren kanun çıkaran bu hükümet nerede? Ya Türk halkının canını önemsemiyorlar, yada kasada hiç para kalmamış ki bu kanunu yürürlüğe sokamıyorlar. Çünkü kanun ile yürürlüğe sokarlar ise devlet bunu karşılamak zorunda. Nerde eften püften şeye OHAL'li 5 6 kere çıkaran/uzatan yetkililer? Ekonomisi batık bitik Venezuela bile kanun çıkarıyor. Elin Kanada başbakanı siz sağlığınızı düşünün, para bizim işimiz diyebiliyorsa,.. Yuh olsun bize! 👍 2
________________ ครࠋค รเгค๔คภ ơࠋ๓ค๓เ ๒єкࠋє๓є! ςยภкย ๒єภ ‘๒єภ’ ơࠋค๒เࠋ๓єк เςเภ ςơк ๒є๔єࠋ ๏๔є๔เ๓. | |
| |
| | #8 |
| Ben inanmıyorum bunlara nasılki 11eylül saldırısı diye tiyatro oynadılar,şimdide korona tiyatrosu çıkardılar,Zaten her yıl dünyada binlerce insan basit sayılacak gripten,hastane enfeksiyonundan bağışıklık sisteminin zayıflamasından dolayı ölmektedir.Karanlık egemen güçlerin amacı tüm insanlığı korku ile baskı altına alıp istedikleri gibi yönetmenin insanlığı karanlığa sürüklemenin peşindeler. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |