IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Aykut
  • 1 Gönderen [C}e{Y]

Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2023, 10:39   #1
'Koşmayın, yazıldıysa yetişirsiniz'
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "Konya'dan defol"

Konya'da bir grup, Selin Ciğerci'nin açılışını yaptığı güzellik merkezinin önünde "Konya'dan defol" diyerek slogan attı

Konya'ya giden Selin Ciğerci, açılışını yaptığı güzellik merkezinin önünde toplanan kalabalık tarafından "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edildi. Kalabalık gruba polis müdahale etti.

Selin Ciğerci, Konya'da güzellik merkezini açacağını duyurduktan sonra, burada istenmediğiyle ilgili paylaşımlar yapılmıştı.

DÜKKANIN ÖNÜNDE SLOGAN ATTILAR

Aldığı tepkilerin ardından çektiği bir video ile çok üzgün olduğunu dile getiren Selin Ciğerci, açılış için Konya'ya gitti. Açılış sırasında bir grup, "Konya'dan defol" "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" çığlıklarıyla Selin Ciğerci'yi güzellik merkezinin önünde protesto etti. Kalabalığa polisler müdahale etti.

"Konya'dan defol"

GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı Selin Ciğerci'ye ve güzellik merkezine yapılan saldırıyı kınadı.

"Konya'dan defol"

"BEN ÇOK ÜZÜLDÜM"

Konya'da şube açacağı için büyük heyecan duyan Selin Ciğerci, "Birisi bana 'Nerelisin?' diye sorduğu zaman, ben size yemin ederim İstanbulluyum değil Konyalıyım diyorum gururla. Ben Konyalı bir iş adamı gördüğüm zaman veya başarılı bir insan gördüğüm zaman, seviniyorum gurur duyuyorum sanki anam babam yani. Konya'da şube açmaya gidiyorum, birkaç olay oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ben çok üzüldüm. Bu arada benim amcam orada belediye başkanlığı da yaptı. Gider gelirdik Konya'ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya'ya. Beni babam bir tek Konya şubesi açınca "Hayırlı olsun kızım" diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Bir söz vardır " Kul kırmak Kabe yıkmak gibidir". Ben oraya iş yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ben 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, çok ayıp ve çok günah. İncittiğiniz yerden kırılırsınız" demişti.

"Konya'dan defol"

Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi..

Alt 13 Mart 2023, 10:41   #2
IRC Vip Üyesi
[C}e{Y] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu memleketin en büyük sorunudur cehalet, maalesef bu saatten sonra da çözülemez.

👍 1

Alt 14 Mart 2023, 03:30   #3

defol dediginde defolucak mi acaba
konya okadar cok dindar iseniz hayvan barinaginda yaptiginiz neydi acaba
insanlarin isine geldigi gibi ya yazzik yazzik

No MoRe DramA

Alt 16 Mart 2023, 07:16   #4

Başarılı kadınları hiç bi zaman sevmezler zaten. Defol deyince gitti ya Selin'de.

Alt 16 Mart 2023, 11:19   #5
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sonuç olarak iş imkanı sunuyor ve bu tarz ayrımcılığı ülke olarak almamız lazım artık

Alt 16 Mart 2023, 11:22   #6

Yahu ne ararsan konyada var.bu konudami hassasiyet gosterisileri geldi !!!

nrmn

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)