![]() |
| |
| | #1 |
| İnsan hangi organları olmadan yaşayabilir? Bazı organlarımız olmadan yaşamamız mümkün mü? Hangi organlarımız olmadan yaşamımızı sürdürebiliriz? Yapılan araştırmalar sonrası varılan sonuç ise şu şekilde: İnsan midesi olmadan yaşayabilir. İnsan akciğer, dalak, pankreas, apandist ve üreme organları olmadan yaşayabilir. En ilginç olanı insanın midesi olmadan yaşayabilmesidir. Düşünülünce pek mümkün gibi görünmeyen bu durum tıp dünyasında mümkünmüş. Mide kanseri teşhisi konulan bir kişinin midesinin tamamı ameliyatla alınmış ve daha sonra midenin görevini on iki parmak bağırsağının üstlendiği tespit edilmiş. Dolayısıyla insan vücudu doğası gereği kendini yenileyerek yaşam faaliyetlerini sürdürdüğü için bazı organlar bir zaman sonra birbirinin işlevini üstlenebiliyormuş. 👍 1
________________ Belki de konuşuyordur gözlerin, Ama ben gözce bilmiyorum ki; Sessizce biliyorum, Usulca biliyorum, Masumca biliyorum... | |
| |
| | #2 |
| buna yaşamak denirse, malum organ. 👍 1
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #3 |
| Ne değişik ya insan akciğerleri olmadan nasıl yaşar, nasıl nefes alır bilemedim. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Beyni olmadan kalbi olmadan yasayabilenlere ne demelj peki ? 👍 3
________________ ~ umαrım şízσfrєnímdír vє hєpíníz hαчαl ürünüsünüzdür...:a56: | |
| |
| | #5 |
| Kalpsiz yaşanıyormuş
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Benim babam 1988 yılından beri dalaksız yaşıyor .d 👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #7 |
| Mide olmayıp hala yaşayanlar var onlara ne demeli 👍 2
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #8 |
| Midesiz yaşayabilen cok .) Etrafimizda türlü örneği mevcut.
________________ ~ umαrım şízσfrєnímdír vє hєpíníz hαчαl ürünüsünüzdür...:a56: | |
| |
| | #9 |
| Aynen öyle midesi çöplük olan çok insan var ondan örnek vermeye gerek kalmıyor çünkü görüyoruz 👍 1
________________ Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" /> | |
| |
| | #10 |
| Böbrek mi sjsjsjsj Ciger mi ayh kasap gibiyiz 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |