![]() |
| | #1 |
![]() Sevgi doLu, hosgoruLu, samimi, candan vede poncigum oLan TurkSohbet & Chat.Gen.TR pembe TurBo, sunucunun guvenLik ekibi arasinda yer aLior. EmekLerindnen doLayi kendisine sonsuz tesekkur edeyrum. MaLum virusden doLayi #evdekaL die cagriLar yapiLmakta, haL boLe iken zabaha kadar cettur, aksama kadar yattur yapar iken, sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] on parmakta on marifet oLan poncigum emekLerinden doLayi forumdaki desteginden doLayida tesekkurLer basariLarinin devamini diLiorum. Cay Tadinda ve Kahve Tadinda, TeLvesinin asaLeti tadinda pembis pembis yaziLi sohbetLer diLerim :cici: TurBo deniLince iLk ne geLior akLiniza, benim icin TurBo demek can demek, pembe poncik demek :cici: 👍 10 | |
| |
| | #2 |
| TurBo :) emeğine yüreğine sağlık sağol teşekkür ederiz önerilerin için :) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Turboooooo aklımda pembe yazısıyla fuşya pembeyi turbo pembesi yapmasıyla akıllarda kaldıı:)emeğine içtenliğine kardeşliğine teşekkürler turbomkalp kalp;pupilla 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| ah şimdi dost düşman göruçezsen benm canımsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmmmmmm asıben emeklerın ıcın tşk ederım kuzucumm 👍 1
________________ Kötüler herzaman iyidir. | |
| |
| | #5 |
| canımınıcı:) gonulponcıgım tşkederımkuzucum <3;ttl6
________________ Kötüler herzaman iyidir. | |
| |
| | #6 |
| TurBo mmm deyince kaLp kaLp denince TurBo mm gelir aklıma ((: TurBo mmm bu kaLp senin için canım benim ♥ aLeyna 'mm emeğine sağlık canım.♥ 👍 2
________________ Derdime dermansın ey duam; Seni gönlümden dilime düşürenime; Hamd olsun... ~MqS~ | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
ama korkuyorum.d .d.d 👍 1
________________ Kötüler herzaman iyidir. | ||
| |
| | #8 |
| Başarili...Olmuş 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Çoğunlukla konuşturur, yerine göre sus işareti yapar susturur. O da mesleğinin işareti ondan olsa sebep. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Tifil ufaklik )) turbomu allah kolaylik versin 👍 1
________________ Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir... | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |