IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

2023 Pazarcık Depremi 2023 Maraş Depremi, Asrın Felaketi

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2023, 15:02   #1
Standart Depremde hayatını kaybeden Atsu'ya Volkan Demirel'den duygusal veda: Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum

Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için teknik direktör Volkan Demirel, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Demirel paylaşımında, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Depremde hayatını kaybeden Atsu'ya Volkan Demirel'den duygusal veda: Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin vurduğu Hatay'da Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Christian Atsu için Volkan Demirel'den paylaşım geldi.

"ACISI HİÇ BİTMEYECEK"
Volkan Demirel yaptığı paylaşımda, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Depremde hayatını kaybeden Atsu'ya Volkan Demirel'den duygusal veda: Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ayışığı tarafından (10 Mart 2023 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir..

Alt 18 Şubat 2023, 16:04   #2

Evet ya bakmistim haberlerde Allah rahmet eylesin

No MoRe DramA

Alt 19 Şubat 2023, 10:25   #3

Allah rahmet eylesin.
Volkan Demirel in hakkı asla ödenmez ya bu arada.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)