![]() |
| 2023 Pazarcık Depremi 2023 Maraş Depremi, Asrın Felaketi |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| MHP lideri Bahçeli AHBAP’a “Akbaba” diyor ve TV yasağı konmasını istiyor. Oysa AHBAP’ta MHP’liler de var. Mesela MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı, şu an AHBAP’ın Ankara İl Başkanı ve yıllardır eski Şehirler Kurulu’nu yönetiyor. İsmail Saymaz / HALKTV 👍 2
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #2 |
| Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca bir çok MHP li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik. Oğuzhan Uğur / Twitter 👍 2
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #3 |
| Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz. HALUK LEVENT / Twitter
| |
| | #4 |
| Günlerdir ortalıkta görünmeyen Devlet Bahçeli bir anda her zaman olduğu gibi lüzumsuz cümlelerle (Ben de buradayım) diyerek kendini göstermiş bulundu.. ulan zaten bir haltıma yaramıyorsunuz bari ihtiyaç sahiplerine gidecek yardımların önünü kesmeyin asıl Akbaba sizsiniz! 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Bazen susmak, konuşmaktan daha anlamlı... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Akıl sağlığını yitirmiş zat'ın kendisinin ülkeye faydası yokken canla başla mücadele edenleri eleştirmesi tam bir komedi neyin kafasını yaşadığını tüm Türkiye görsün. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Susacağım.. Susacağım.. ~ 👍 1
________________ Benim sadece Hayallerim yarıda kaldı , Gülüşlerim Hâlâ Mükemmel..~ ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Yahu para benim değilmi? Istedigim kadar Istedigim zaman Istedigim yere BağışLarım. Bağış yaptığım yeredemi karışılıcak? 👍 1
________________ nrmn | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |