IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)

Kilitli

Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2023, 08:49   #1
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 121..Haftanın Tartışma Konusu;Çoğu Ülke Kurtarma Ekiplerini Deneyim Kazansın Eğitim Alsın Diyemi Yolluyor Ülkemize Yardıma ? Samimiyetlerine İnanıyormusunuz ?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

121..Haftanın Tartışma Konusu;Çoğu Ülke Kurtarma Ekiplerini Deneyim Kazansın Eğitim Alsın Diyemi Yolluyor Ülkemize Yardıma ? Samimiyetlerine İnanıyormusunuz ?

Siz değerli ircrehberi kullanıcıları olarak bu konu hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

121..Haftanın Tartışma Konusu;Çoğu Ülke Kurtarma Ekiplerini Deneyim Kazansın Eğitim Alsın Diyemi Yolluyor Ülkemize Yardıma ? Samimiyetlerine İnanıyormusunuz ?

Alt 14 Şubat 2023, 13:44   #2

Ne için yolladıklarını bilemiyorum ama o ekiplerin canla başla çalıştıklarını kurtardıkları canlar sonrasındaki sevinçlerini görünce ekipteki kişilerin bunu canı gönülden yaptıklarını düşünüyorum.Hangi ülkeden olduğu farketmez.

Alt 14 Şubat 2023, 13:48   #3

Bence gerçekten samimi bi şekilde, canla başla yardımcı oluyorlar.
Bazıları Türkçe bi kaç kelime öğrenmiş, ulaştıkları insanları teselli ediyordu enkaz altındayken. Yardımlarını, acımızı paylaşmalarını unutmayacağız.

Alt 14 Şubat 2023, 13:56   #4

Herkim olursa olsun CAN taşıyor.Kendi aileleri sevdikleri cocuklari var.Ve hepsi calisma yaparken yanda kocaman yikilma tehlikesi olan binalar varken o enkaza girdi.bunlari hepimiz tv lerde gorduk.gormedigimiz neler olmustur kimbilir.
Bizde ülke olarak bircok konuda bizden yetersiz oldugunu dusundugumuz ulkelere yardim yaptik ve yapiyoruz.
Yabanci kurtarma ekiplerini gozlemlediyseniz hepsinde telsiz daha dayanikli kask kulaklik gözlük elbise vardi.
Bilgi paylasimi bence en guzel sey.

nrmn

Alt 14 Şubat 2023, 14:12   #5

yardıma gelenlerin samimiyetlerini sorgulamak kimsenin haddi olamaz sonuçta hiç kimse sıcak yatağını yorganını ailesini bırakıp eksinin altında soğuğu yaşayan bir ülkeye bir şehire gitmez
ben bizim insanlarımızdan daha samimi olduklarını düşünüyorum.

Alt 14 Şubat 2023, 14:23   #6
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu tabir yanlış tabirdir, deneyim ne demek bu ekipler tüm ülkelerin organizasyonu ile çalışıyorlar ve adamlar ülkemizin alt yapısı dahil siyasi odakların bu depremi hazırladığını söylüyor acık acık, yönlendirme çok yanlış.

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"

Alt 14 Şubat 2023, 15:21   #7

Tum Dunya 1 olmus durumda Bizim Sizin mi kalmis
Allah razi olsun yardim yollayan devletlerden Cani pahasina hepsi canini ortaya koyarak Yardimlastilar
Ne mutlu Iyi Insanlarimiz var !

No MoRe DramA

Alt 14 Şubat 2023, 15:54   #8

Hepsi emeklerini fazlasıyla verdi hepsinden Allah razı olsun

Alt 14 Şubat 2023, 15:57   #9

Onu bunu bilmem ama kucak açılan insanlardan daha hayırlı olduklarını söyleyebilirim.

Alt 15 Şubat 2023, 08:02   #10

Sonuçta geldiler, çalıştılar.

Kilitli

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)