![]() |
| |
| | #1 |
![]() Ne diyordu; Ahmed Arif " Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim. Olmalı zaten. Olmazsa insan olmaz yüreğim." Peki deprem bize ne öğretti? Çok üzgünüm içimiz yanıyor.. 👍 2
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
Öğrenmemiş kimse Marmara Depreminde nice canlar gitmiş.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Başımıza gelmeden bir şey öğrenemeyeceğiz. Sadece trajediye tanık oluyoruz şu an için. 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bugün öğrendiklerimizi yarın unutmayı. 👍 3
________________ nrmn | |
| |
| | #5 |
| Herşeyi zamana biraktik, zamanimiz olduğunu bilmeden... Hayatin çok kisa olduğunu, ertelediklerimizin bizden gittiğni geri dönmeyeceğini ve sevdiklerimizin hayattayken kiymetini bilmemiz gerektiğini.. Ama ne aci..illa kötü birsey yasayinca mi gelecek aklimiz başimiza her şey normalde dönünce yine unutulacak mi yine kalp kirmalar hasetlikler ofkeler baş mi gösterecek. ..Başimiza musibet gelmeden iyi insan olmayi ne zaman öğrenecegiz ? 👍 3
________________ ~ umαrım şízσfrєnímdír vє hєpíníz hαчαl ürünüsünüzdür...:a56: | |
| |
| | #6 |
| Canlarımızı Ermenilere yahudilere teslim ettik ,Mallarımızı Müslümanlardan Koruyoruz .. Bu tokat gibi !! Maya bozuk olunCa .. Karakter DikiŞ tutmazmış .. Bu zamanda Depremzedelerden mal kaçırırcasına hırsızlara gelsin bu sözüm.!! | |
| |
| | #7 |
| hiçbir şey öğrenmediğimiz çok açık değil mi? 👍 3
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #8 |
| Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır Camide gözü olmayan imamla uğraşır. Okumaya yüzü olmayan üniversite ile uğraşır. Vatan sevgisi olmayan Devletle uğraşır. 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #9 |
| Öğrenemedik maalesef, bu kafayla ogrenemeyiz de... Ama bu millet bir "iyi ki var" denilenleri bir de "yazıklar olsun" denilenleri unutmayacak. 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #10 |
| Deprem bize bir şey öğretecek olsaydı, 99'da yapardı onu. Biz maalesef balık hafızalıyız. Olayın harareti geçtikten sonra, hiçbir şeyi düşünmüyoruz. Bu depremin acısı da soğuduğunda, yine unutacağız bu yaşadıklarımızı. Ta ki bir sonraki depreme kadar... Keşke önlem almayı öğrenebilseydik... 👍 1
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |