![]() |
| | #1 |
| Aslında söyleyecek bir sözü olmayan insanın sadece acaba ne diycekti diye düşünmesini sağlamak için söylenir.
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kalp kirmamak icin soylenen soz bir nevi Ya Sabir ))
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Cıks ben bunu karsimdakini kirmamak icin degilde beni anlayacak zeka seviyesinde olmadigindan kullanirim daha cok.kimin kirilip kirilmadigi zerre umrumda olmaz kimse benden degerli degil .
________________ ~ umαrım şízσfrєnímdír vє hєpíníz hαчαl ürünüsünüzdür...:a56: | |
| |
| | #4 |
| Ayıp olur diye canım ;d | |
| |
| | #5 |
| Merak uyandırıp sonradan söylüyorlar, garip taktikler.
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Size bir erkek sırrı; Kadınlar meraklı varlıklar olduğu ve çözemedikleri herşeyin onlarda merak uyandırması ile oluşan ilgi ve bu ilginin ilgiyi oluşturan kişiye sempati duyulmasını sağlayan, aslında boşver neyse tarzı sözlerle sürdürülen Ama içeriğinde ve gerisinde anlam ve dolu bir bilgi bulunmayan eski bir avlanma taktiğidir. Gözü sürmeli ceylanlar uyansın.d | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | ||
| |
| | #8 |
| Yo,ben derim.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |