![]() |
| | #1 |
| 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| O.eldiven. ve ayakkabi disinda maske falan da giydirseydin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Gerisini hallederler :$ 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #3 |
| Ayakkabı 20 puan adam 5 puan gözlük 2 puan 20 +5 x 2 = 50
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
20 +20+20 =60 | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Değil Değil ;haha | ||
| |
| | #6 |
| Yok artik sjxjsjjxs | |
| |
| | #7 |
| umarım biri bulur gece yatamam
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| 154 Galiba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
?
| |
| | #9 |
| Ama ama haksizlik o eldivenler orada ne isi var;huh 20 +20+20 =60 20 +5+5= 30 2+5+2=9 20+x+2= 42 10+( 67*2)= 144 ? Adamin eldiveni ayakkabisi gozlugu ve adami saymayi unutmusuz;huh 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| 69 degilmi | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |