![]() |
| | #1 |
| Forumda kıskandığın yada takip ettiğin bir üye varmı?
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| Takip ettiğim bir kaç kişi var paylaşımlarıni yorumlarını beğendiğim. Kıskandığım yok olamaz da.. | |
| |
| | #3 |
| Bu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
falan kiskaniyplar beni cok tatliyim diye :)))))) bak gordun mu kiskanclar masalah bile demiyolar :) 👍 3
________________ | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
in çoraplarını kıskanıyorum takip kişi değil son mesaj başlığı :) 👍 1
________________ | |
| |
| | #5 |
| Yok | |
| |
| | #6 |
| Hayır
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Hayır yok | |
| |
| | #8 |
| Allah bana rekabet açısından bir kıskançlık duygusu vermemiş Sadece sevdigim insanları kıskanırım ama evet takip etmeyi sevdiğim bir kaç insan var yaptıkları yorumları severek okuduğum isim isim saymaya kalksam listem uzar gider ... Disipars Brittle Klaus Albatros Izz Kardelen Alyazmali Burçin Zenia Inflames Kafesteki borsaci Ve birkaç kişi daha
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Kiskanma huyum yok olmasinda bilerek takip ettim yok sevdigim üyelerin yorumlarini keyfle okurum. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Var.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |