![]() |
| | #1 |
| Cem Adrian “seni kendimden sakınıp başka kalbe emanet ettim”. 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Şimdi Uzaklardasın, Hayallerdesin, Rüyalardasın... Yalnız kendi halinde, kendi derdinle derinlerdesin 👍 2
________________ . | |
| |
| | #3 |
| Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, hem uykumda Seni severdim, ve sana rağmen Yine severdim, dar ağacı ip boynumda Sen aşkı anlamaz bilmez, gül yansa ağlamaz sakin Ben akmayan göz yaşında, seni severdim Sen hisli korkak savaşçı, aşkı kime satmış hain Ben her savaş meydanında, seni severdim 👍 1
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #4 |
| Cem adrian benseni cok sevdim,Nejupiter-korkma hersey yolunda gokyuuzm siyah olsada:) 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Dünyalar duymuş da yarim duymaz.. Elveda yarim yüreğinden öpüyorum. 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda.. 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #7 |
| Ben seni cok sevdim ..
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #8 |
| Ben varımkaçmam hiç aşkın harbinden ;heart Dünya kötü bi yer olabilir dayanırım Aşktan konuşalım üzerime alınırım... İrem derici Çok sevmek yasaklanmali Bu nakarati o kadar güzel söylemiş ki kalpten hissediyom 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| simdi biyanimda sevgim biiyanimda nefretim,tukurmemisdim yuzune inan odur tek pismanligim,sana degilki gecen zamana benim dusmanligim.ilk sendin ugruna hickirarak agladigim,Ozur dilerim seni insan sandim:( | |
| |
| | #10 |
| Sallanıyo bu dünya tutunmuş deli saçlarında. Bi yol bulsam yeniden başlasam vücudunda. Ben ben gibi değilim kayboldum rüzgarlarında. Aklım dursun herkes bi sussun bi dakka..
________________ ![]() | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |