![]() |
| | #1 |
| KüfürLerLe SunucuLara SaLdıranLar Hakkındaki DüşünceLeriniz?
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| yapmayan mi var yapanda kendine yapmayanda kendine 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| küfür edenleri kınım kınım kınıyorum fakat bazılarına müstahak | |
| |
| | #4 |
| Önemli oaln neden küfür yediği birinin Kimse durduk yere kimSeye Sövmez | |
| |
| | #5 |
| Problemim olan kişiye küfür ederim.. Ama bu kişiyle olan sorunumu aleni bir şekilde kusarak yapmak başkanlarını da rahatsız etmek hiç etik değil.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Beni bilen bilir küfür sevmem ne sanalda ne realda, küfür edenleri de okadar çok uyarmışligim var ki ama aldığım cevap hep aynı, bunlar veya bunun gibiler başka dilden anlamiyor diyorlar. Hak vermekle vermemek arasinda kaldim ama benim fikrim yine ayni, saldiri mi yapacaksin yine yap ama Adamlığı senden öğrenmek için geldim diye saldir, seni seviyorum diye saldir nebilim ben hay bin yasa gözlerimi actin diye saldir maksat rahatsızlık vermek değilmi bilmiyorum sizlerin fikri ne. 👍 7
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 3 | ||
| |
| | #8 |
| küfüre gelmeden, sunucuya saldırmak ne yahu? çocuk çocuk işler.. biraz olgunlaşın, zor değil.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #9 |
| 3'ü 5'i bilmem ama gayet mantıklı bir yaklaşım. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| 2000 ve 2012 arasında mIRC/Script kullanmissan ve mobil girişler henüz piyasada yokken nasıl proxy savaşları oluyordu bir hatırlayalım şimdikiler NUR/NIMET.
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |