![]() |
| | #1 |
| Kadınlar neden mini etek giyer? 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Giymek istedikleri için. Bunun nedeni mi olur? | |
| |
| | #3 |
| Tarz olabilir. Kendini göstermek için olabilir yani bilemedim. Giyen arkdslar varsa niye giyonuz bakıyım.d
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #4 |
| Sanırım kendilerine yakıştırdıkları için giyiyorlar. Kıskanç bir erkek olduğumdan, pek giydirme taraftarı değilimdir ama...
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #5 |
| canlari öyle istedigi icin
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| kısa boy kompleksleri var. | |
| |
| | #7 |
| Mini etek uzun boylu kadınlara yakışır neden mi giyerler tarz moda yada yakıştıgındandır...Yerine gore gıyerım
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Bence bu insandan insana değişir göz zinası yapmak istemeyen bakmaz tahrik olmuş kadın erkeklere göstermek için giyer tahrik olmuş erkekte bakar ama bakmak istemeyen bakmaz ben şahsen binada asansöre kadınlar binince benden rahatsız olurlar diye yürüyerek çıkıyorum eğer çok yorgun olursam biniyorum boynumu büküyorum bu kişiden kişiye değişir. 👍 1
________________ İyi Kadınlar Piç Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #10 |
| Yazdığımda ne var ? Herkes görüşünü yazmakta özgür değilmi? Ne yani birine küfürmu ettim namusa dilmi uzattık ne yaptık. Benim genel yorumum bu
________________ İyi Kadınlar Piç Adamlara, Hiç Kadınlar İyi Adamlara Yar Oldukça Aşk Kimsenin Yanına Kar Kalmayacak. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |