![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 116.Haftanın tartışma konusu;MHRS randevu sistemi ve yaptırımı,neden randevu alamıyoruz yada bu yaptırım ile ilgili yorumlarınız. Sağlık Bakanlığı MHRS randevularında yaşanan yoğunluğun önüne geçmek için yeni bir adım attı. Bakanlık, hastane randevularına gitmeyenlere iptal etmedikleri takdirde yaptırım uygulayacak. Gitmeyeceği randevuyu iptal etmeyen kişiler 15 gün boyunca aynı bölümden randevu alamayacak. Siz değerli ircrehberi kullanıcıları olarak bu konu hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
________________ And moments become memories. | |
| |
| | #2 |
| Mantıklı . | |
| |
| | #3 |
| Keşke randevu alınabilse.MHRS sisteminde randevu almak çok zor.
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bu sayede ozel hastanelere yonlenmeler cogaliyor cunku devlet hastanelerde sira yok Bide doktora kota koymuslar neymis efendim gunluk su kadar hastaya bakilacak fazlasina randovu verilmiyor :)
________________ | |
| |
| | #5 |
| Randevu alınamıyor, alınan randevu 15 gün sonraya veriliyor. Özellikle çalışan insanlar 15 gün sonraya kendini ayarlayamıyo. Bazen 15 gün sonraya insanın rahatsızlığı kalmıyo. Ama yaptırım uygulanması çok doğru olmuş. Aldığı randevuya gidemeyecekse iptal etsin ki yerine başka bi hastaya bakılsın. | |
| |
| | #6 |
| Geçenlerde 182 çağrı merkezinin 30 dakika beklememe rağmen bir sonuç alamadim.Böyle sorumsuzluk olamaz. Bu kadar işsiz gençlerimiz varken ve 182 çağrı merkezinde çalışan sayısı 1 elimizin sayısını geçmezken işlerimiz hep askıya alınıyor tam randevu alacağımız zaman randevu saati geçiyor veya randevular doluyor. Bir an önce bir çözüm bulunsun randevu alamadığıma mı yanayım randevu saati geçtiğine mi yoksa randevuların bitmesine mi sizlerin vicdanına kalmış bir şey. İnsanları özel hastaneye gitmeye mecbur kılıyorlar, kanser hastalarına bile bir ay iki ay sonraya randevu veriliyor, hastalık ilerdikten sonra sen bir iki aya gün versen ne vermesen ne bunlari film çekerkende yapıyorlar. Bir sağlıkçı olarak kınıyorum sağlık bakanliğini
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| kimse hasta olmamalı gerçekten çok zor randevu almak falan.
________________ mutlu noeller.. | |
| |
| | #8 |
| Randevu verse keşke bir çok hastanede doktor yok maalesef. | |
| |
| | #9 |
| Bu yüzden her zaman özel hastaneleri tercih etmişimdir .) | |
| |
| | #10 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel bir konuya değinmişsin, Randevu ile alakalı 1 yıla yakındır başlı başına sorunlar mevcut lakin sağlık bakanlığı eleştileri çok fazla kabul etmiyor. Randevu alıp gününde gelmeyenleri eleştiriyor oda, bakalım neler olacak bununla ilgili nasıl çözüme kavuşacak bekleyip göreceğiz
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |