![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadakatsiz" dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu Melis Sezen, aktif kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. 26 oldu Instagram'da 1,6 milyon takipçiye sahip olan güzel oyuncu Melis Sezen, 26 yaşına girdi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından doğum günü karelerini paylaştı.Sezen'in, "Cennet bahçesi oldu evim çok seviyorum iyi ki, hep birlikte harika bir yıla." notuyla yayınladığı pozlarına beğeni yağdı. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bizde 30 olduk, birşey diyoz mu 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Aa ben daha büyük sanmıştım, ama çok tatlı kız doğal işini çok iyi yapıyor ;d | |
| |
| | #4 |
| beni de haber yapin 30 olunca
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Ben 30 geçtım walla birşey olmadı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aşsdşlsa 👍 2
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| daha cok yaslara diyelim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |