![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Ses sanatçısı Yılmaz Morgül, son günlerde gündemden düşmüyor. İddialı açıklamalarıyla kendinden sıkça bahsettiren Morgül, sosyal medyayı da aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımı olay oldu Öte yandan ünü dünyaya yayılan sanatçı, yurt dışında da verdiği konserlerle yoğun ilgi görüyor. Konserlerinin yanı sıra gündeme ilişkin eleştirileriyle de tartışma konularına giren Morgül, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu. "Pompalıyorum" Ünlü sanatçı, yeni bir işe başladığını belirterek benzinlikten bir video yayınladı. Videoda, "Hollanda ve Amsterdam başta olmak üzere çeşitli şehirlerde konserler veriyorum. Konserlerin dışında da yepyeni bir meslek buldum. Pompacı Morgül... Pompalıyorum. Benzini de motorini de her şeyi pompalıyorum." ifadelerini kullandı. Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Pompacılığa gönül vermiş bir sanatçı shdhhshs | |
| |
| | #3 |
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Allah akıl fikir versin
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |