![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Suudi Arabistan'da Sınavlara Çarşafla Girmek Yasaklandı Suudi Arabistan, kız öğrencilerin okullardaki sınav salonlarına çarşafla girmelerini yasakladı. Suudi Arabistan’da 2018 yılında alınan bir kararla çarşaf giyilmesi bir zorunluluk olmaktan çıkmıştı. Yalnızca tercih eden kız öğrenciler sınavlara çarşafla gidiyordu. ![]() Suudi Eğitim ve Öğretim Değerlendirme Komisyonu, bu hafta ise kız öğrencilerin sınav salonlarına çarşafla girmesini yasaklayan bir karara imza attı. Kararda, öğrencilerin sınav salonlarına sadece okul üniformasıyla girmesi ve toplumsal terbiye kurallarına uyması istendi. Alıntı
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Herkes istediğini giyer ya yasaklamak niye | |
| |
| | #3 |
| Sınava çarşafla girmek nedir ya | |
| |
| | #4 |
|
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Güzel kopya çekilir ama çarşafla da
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| yasaklanmamasi lazim bana kalirsa
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |