![]() |
| Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Yılla Birlikte Doğalgaz Hizmet Bedellerine 'Tuzlu' Zam Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) doğalgaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı. EPDK, 2023 yılı için Doğal Gaz Dağıtım Sektörü Bağlantı ve Hizmet Bedellerine İlişkin Usul ve Esaslar’da yer verilen yeni bedel fiyatlarını açıkladı. Böylelikle, doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam geldi. ![]() Zamlı tarife 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Yeni yılla birlikte abone bağlantı bedeli bin 158 liradan 2 bin 135 liraya, her bir kombi için alınan güvence bedeli de 733 liradan bin 352 liraya çıkacak. Zamla birlikte sayaç değişim bedeli 371 liradan 684 liraya, sayaçlar borcundan dolayı kapanıp açtırıldığında ödenecek para da 36 liradan 66 liraya yükselecek. Alıntı 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Yaşamayalım zaten.
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #3 |
| zaten çok geliyor :( 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Fatura çıkmadan online işlemlerden sayaç no ile bir hesaplama yaptım, 960 lira çıktı. muhtemelen 4-5 gün sonra okuyacaklar. Daha kar yağmadı bile... 👍 1
________________ ADALETİN BULUNMADIĞI YERDE, HERKES SUÇLUDUR... | |
| |
| | #5 |
| Asgari ücret'i alın insanlardan kalmasın işçiye bir şey. Vicdansızlar..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Kaşıkla verip kepçeyle alma durumu bravo | |
| |
| | #7 |
| Resmen yaşamayın diyorlar insanlara çok yazık
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| lan bu adam ne zaman dogalgaz bulduk dese %80 zam gelio 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |