![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| 👍 9
________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| |
| | #2 |
| Zalim iyiki doğdun ad günün kutlu olsun...;ttl6:cici: 👍 3
________________ | |
| |
| | #3 |
| Duygularının Mutlulukla Kaynaştığı Bu güzel ve özel günde, Bütün Arzularının Hayata geçmesini Dilerim, En Kötü Gününde Böyle olsun Doğum günün Kutlu Olsun. 👍 2 | |
| |
| | #4 |
Dogum gunun kutlu olsun kardesim, her seyin gonlunce olmasi dilegiyle. 👍 2
________________ “çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.” - Sanalı bıraktım arkadaşlar, Allah'a emanet olsun. Hoşçakalın. | |
| |
| | #5 |
| Doğum günün kutlu olsun hacı emmi. Nice mutlu yıllara. 👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 |
| Ad günün kutlu olsun dostum , hayırlı bi ömür İnşallah 👍 2
________________ *Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz. Alparslan TÜRKEŞ #dimetoKa | |
| |
| | #7 |
| Nice Yaşlara :cici: 👍 1
________________ GözLerinizin, Sahip oLdukLarızı Görmesini DiLerim. ;b6;kalpligoz;ask | |
| |
| | #8 |
| iyi niyetli temennileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, önümüzdeki kritik virüslü süreci hep birlikte sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde atlatmak tek dileğimdir. Hiç birinize bir şey olmasın, bu vatanın hiç bir evladına.. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| nice mutLu yasLarn oLsn :cici: 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Hayatın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun DOSTUM! 👍 1
________________ "Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur." | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |