![]() |
| | #1 |
| Uykusuz gecelerin sabahını bana sor Yarım kalan aşkımın acısnı bana sor Bana sor yalnızlıgı ayrılığı bana sor Mutlulugu bilirsin mutsuzluğu bana sor Bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor Mutlulugu tanırsın mutsuzluğu bana sor Yıkılan yuvaların sonu gelmez yolların Yaşanmamış yılların eyvahını bana sor Bana sor yalnızlıgı ayrılığı bana sor Mutlulugu bilirsin mutsuzluğu bana sor Bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor Mutlulugu tanırsın mutsuzlugu bana sor Karşılıksız sevginin, Vefasız sevginin, Bomboş kalan bir elin acısını bana sor Bana sor yanlızlığı Ayrılığı bana sor, Mutlulugu tanırsın mutsuzluğu bana sor, bana sor... Bana sor yanlızlığı ayrılığı bana sor Mutlulugu tanırsın mutsuzluğu bana sor 👍 4
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| Ferdi baba candir 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Bana senin anlatır Bu şehrin geceleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Bana senin anlatır Bu şehrin geceleri Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Bu şehrin geceleri Bitmeyen bir şarkıdır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bitmeyen bir şarkıdır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de alıp gitti Bu şehrin geceleri Bu şehrin geceleri Bu şehrin geceleri 👍 2
________________ öyLe iŞte... | |
| |
| | #4 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ öyLe iŞte... | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |